2010-07-31
 23:51:41

you'll not believe what ive been through

tonight.
spårvagnen hade spårat ut, så vå fick vänta på buss i typ 20 min. men det gick bra ändå. jag fick läre mig något nyss om hur jag kan åka buss hem, sweet. :) så nu är jag
Hemma från jobbet. när baby for imorse var jag inte glad alls. dels för att jag inte alls sovit bra, det tar som några nätter att ställa om från att sova själv till två i en 90s säng, och dels för att, ja, såklart, Patrik åkte.
Jag hoppas verkligen att jag kan byta bort det passet den 22 augusti så att jag kan åka ner och hälsa på i några dagar. innan vi måste åka upp igen för att börja skolan.

Det känns som att det är så länge kvar men åandra sidan så har jag att göra fram tills dess också.

  • Jobba,
  • ansöka om studielån från CSN
  • Frida kommer ner i 7 dagar.
  • Mamma och pappa kommer ner nästa helg.
  • Träffa Olov och Angelica.
  • Städa lägenheten
  • Tvätta
Så tiden kommer nog gå rätt fort.

Imorgon och på måndag är jag ledig och jag tror faktiskt att jag ska passa på att sy lite, har en skjorta till pappa som inte är klar ännu, men som är provad och nålad och det är inte så mycket kvar.

nu ska jag ta det lugnt och se lite tv innan det  är dags att sova. :)

vad har ni gjort i helgen?

kramar


2010-07-31
 09:33:01

från underbart till.... inte lika underbart

helt seriöst. igår när patrik ringde på dörren, helt genomblöt och hade med sig en familjepizza i regnet, då var glädjetårarna inte långt borta. Han överaskade mig helt. så igår var jag så glad.

Idag är jag inte riktigt lika glad, patrik har åkt och jag börjar jobba om en timma. jag har inte ätit frukosdt  jag har inte fixat håret jaghar inte någon mat att ta med mig till jobbet. inte lika underbart.

Men imorgon är jag ledig. DET är underbart.

Så, det får bli fler inlägg ikväll. nu måste jag stoppa något i magen innan jag svälter påväg till jobbet.


kramar!



2010-07-30
 15:47:47

om man längtar efter något...

Patrik ringde just på dörren. med pizza. helt seriöst underbart. han stannar tills imorgon.
nu ska jag njuta innajag ska till jobb.

kramar

2010-07-30
 15:28:30

hmm.. undrar vad väderexperterna gör på jobbet egentligen..

18°C
Väder Just nu
Nederbörd 0 mm
Vind 10 m/s
↑ / ↓ 05:00 / 21:36


Nederbörd 0 mm, skojjar dom? det har ösregnat här sen jag la mig igår . det kommer att vara översvämning påväg till spårvagnen, jag lovar!


2010-07-30
 14:02:29

Filmtips!

Jag och patrik var och såg filmen Letters to juliett.
HELT underbar film. enligt mig :)

Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo&Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat.(SF)


Letters to Juliet

Jag gillar ju Amanda Seyfreid.

Denna film får


4 e:n av mig!


2010-07-30
 13:56:26

:)



när jag fyllde år så fick jag ju gå på universeum

och DÄR tittade jag på apor :D



och kramades med baby




underbart!


2010-07-30
 13:20:34

Sommarens godaste tårta!



Det var denna tårta jag gjorde till min födelsedag. den är otroligt god och lätt att göra, och för att göra det lite enklare så har jag gjort en liten "walktrough". :)

Indgredienser

Börja med att dela på tårtbottnarna så att du kan börja med den understa
jag hade en hel apelsin som jag delade och pressade ut saften på botten;


Sedan mixar du hallonen ;


Blanda sedan ner Kesellan med hallonen, jag använde Kesella Vanlij och det blev jättebra
Sedan rör du ner florsockret och aprikospuren


Sedan brer du på det på den första tårtbottnen;


Sen gör du samma med nästa botten, lägg den på tårtan, pressa apelsinjuice  på, och bre på hallonröran.

Efter det lägger dupå den sista bottnen, eller, toppen, och pressar saft på den.

Vispa sedan grädden ordentligt


Sedan smälter du den vita chokladen över vattenbad



Nu måste du vänta tills  chokladen är rumstempererad, du känner lättast  att den är rätt temperatur genom att doppa en tested lite lätt i chokladen och känna på den med överläppen, när chokladen har samma temperatur som du har så är den klar, då rör du ner den i grädden.

 


Varför grädden måste vara vispad ordentligt är för att om chokladen är för varm så smälter grädden och det vill du inte :)

Nu är det bara att bre på grädden på tårtan och dekorera med jordgubbar eller andra bär du tycker om :)

 

 

Njut!

2010-07-30
 11:50:37

csi

Nej, fallet går inte att lösa, så what to do? jo man installerar nästa skiva och ser om det finns lättare fall på den ;)
jag bytte pas igår så jag börjar inte förens fem idag. och det ösregnar ute så det kommer vara myyyyyycket att göra på jobbet.

Men men, jag har lovat er ett par smaskiga inlägg idag, och de kommer att komma på ett tag ;)

tills dess kan ni ju berätta vad ni ska hitta på idag. :)


2010-07-29
 23:17:55

hemma från jobb

Det blev lite senare än vanligt idag. men nuär jag hemma och längtar ihjäl mig tills jagfår spela klart mitt fall på CSI.

Imorgon ska ni dock få en massa inlägg om tårtor och goda mackor och lite annat ;)

Har ni haft en bra vecka? vad har ni gjort för något?

Vad händer i helgen?

kramar!!

2010-07-29
 09:45:56

im back!

okej, förlåt, jag veeet att jag inte skrivit på några dagar, men när baby har varit här har jag verkigen velat ta vra på varje  minut. vi vet nämligen inte riktigt när vi kommer ses nästa gång..(vi vet ju att  skolan börjar den 30e augusti, men vi vet inte nått om tiden innan dess:P)

Jag har iaf laddat upp med ett par riktigt goa inlägg med bilder osv. men de kommer antingen ikväll eller imorgon på morgon för idag börjar jag jobba om en timma och 20 min. så jag måste hinna torka håret, äta frukost och åka. hihi :)

Jag hade verkligen tänkt skriva igår när  jag kom hem men jag fastnade framför mitt nya dataspel CSI :D jag fick det av patrik så att jag skulle kunna hålla mig sysselsatt när han inte är här, + att jag har massa nyabra böcker. jag gillar det!

hiih



blött hår ftw. or not.

nej

frukost. :)


kramar


2010-07-26
 00:36:45

dan före dan..

jag har faktiskt unnat mig själv en present, och beställt kläder från H&M:s höstkollektion. mkt fina kläder som jag hoppas passar, gör de inte det så får jag väl ge mig själv något annat ;) Men det ska nog gå bra. nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska strax sova, väntar bara på att älsk ska komma och säga godnatt.

och imorgon, oh hemska dag, fyller jag 21. Jag tycker inte om att fylla år, och än mindre när min familj inte är här, även om det är helt underbart att ha älsklingen här så saknas det något. hur kan man vänja sig vid det? Jag kan bli gråtfärdig bara för att jag vet att mamma är så långt bort att jag inte bara kan ringa också kommer hon över. Eller att pappa inte kan komma och äta middag här ikväll för han är i Piteå i sommar. Fast han kommer dock ner imorgon, men han visste inte om han skulle ha möjlighet att komma hit då han inte har någon bil här nere nu och lokaltrafiken till honom är sisådär bra på kvällarna. så vi får se.. jag håller alla tummar och tår jag har iaf.

Idag har vi haft lite mysfrämmande här, mycket trevligt! vi åt världens godaste mackor typ med kyckling och bacon. Jag ska göra dem någon mer gång och fota och lägga upp. mumma! Det var även mycket trevligt främmande, Mirey och Daniel. Mirey har ju gått i min klass det senaste året och nästa år ska vi alla fyra gå samma teamträningsskola. även om vi kommer att teama i olika församlingar. :)

Imorgon ska jag försöka hinna blogga på morgonen innan vi åker. Jag ska nämligen få gå på Universeuum imorgon. JAg har varit där förut men tröttnar aldrig. jag känner mig som ett litet barn igen när jag får gå runt på sånna ställen. love it! och innan dess ska jag få frukost på sängen. Det gillas ännu mer!

Nu ska vi be aftonbön.


sov gott!


kramar

2010-07-24
 23:39:33

borta bra men hemma..

Bäst!

Nu är jag hemma från jobb igen. =)
Idag mötte Patrik upp mig efter jobbet då han varit i vänersborg hela dagen på stugan. Så han kom tillbaka till gbg typ en halvtimma innan ajg slutade =)
Då åkte vi till max och åt middag och nu är vi hemma och tar det lugnt. Det blir två hektiska dagar nu framför, imorgon vill vi bådehinna sova ut, städa, handla, baka och göra lätt lunch innan vi får främmande vid tre. det ska bli spännande att se om det går. ;)

Sen på måndag blir det upp tidigt för att vi ska slippa stressa på Universeum och med lunch åså.
hade även velat hinna lite på stan.
Det blir spännande att se hur det ska gå ;)

Nu ska vi se slutet av Constantine.

hoppas ni får en trevlig kväll/natt!


kramar!



2010-07-23
 22:23:28

en kväll i historien

Det är helt underbart att komma hem efter jobbet till lagad mat, städad lägenhet och dukat bord med levande ljus. Nu väntar jag bra på att pajen ska bli klar i ugnen. UNDERBART.

Jag kommer aldrig låta patrik åka hem, ever.

Vi har haft rätt fullt upp och kommer ha fullt upp de kommande dagarna. Så vi måste verkligen ta vara på de få lugna stunder vi har tillsammans, därav så lite bloggande.

hoppas eran helg har börjat bra.Vad har ni för planer?

Kramar!

2010-07-22
 13:23:09

then sings my soul

Han är här, det är underbart, och nu ska vi påbörja dagens äventyr!



kramar!

2010-07-22
 01:31:09

I can only see a part of the picture

Nu ska jag gå och lägga mig, även fast en del av mig stretar emot. det pirrar så mysigt i magen när jag tänkter på att om bara tio timmar kommer min älskling att vara här, jag blir helt pirrig i hela kroppen.
Det hemska är dock är när han sen åker hem igen på onsdag är det över en månad tills vi ses igen. det är inte okej. en hel månad. Tur att Frida kommer att vara här iaf 7 dagar av den månaden, det gör det aningen lättare.

Nej, kroppen skriker efter sömn så jag ska ge efter, så att det blir imorgon snabbt!

hoppas ni sover gott och att eran morgondag blir underbar, jag kommer nog inte att blogga  så mycket på dagen imorgon, men ska försöka hinna få upp några inlägg iaf :)


kramar!!


2010-07-21
 21:09:51

kissekatter

Jag funderar seriöst på att skaffa katt igen. Jag vet att det inte var längesen mina kissar avlivades och att det var för att de inte mådde bra av att bara innekatter, men om man skaffar en katt som kattunge och har som innekatt så brukar det aldrig vara problem, och Göteborgs Katthjälp har två fina kisseungar som jag veerkligen vill ha. Men vi får se, det kommer inte bli ännu på ett tag så de kommer säkert inte att finnas kvar.






Wilja och Zamzon heter de, underbart söta eller hur?
(bilderna är från goteborgskatthjalp.com)


Men det finns igna katter som kommer kunna ersätta Simba och Tuffs(aka tuss)
(jag har förövrigt tänkt döpa mina nästa katter till simba och tuss, ^^, )




<3


2010-07-21
 13:27:47

Love them




You're holding their hand, you're straining for words
You're trying to make sense of it all
They're desperate for hope, darkness clouding their view
They're looking to you

Just love them like Jesus, carry them to Him
His yoke is easy, His burden is light
You don't need the answers to all of life's questions
Just know that He loves them and stay by their side
And love them like Jesus

The Lord of all creation holds our lives in His hands
The God of all the nations holds our lives in His hands
The Rock of our salvation holds our lives in His hands
He cares for them just as He cares for you

So love them like Jesus, love them like Jesus
You don't need the answers to all of life's questions
Just know that He loves them and stay by their side
And love them like Jesus

2010-07-21
 13:06:38

chokladbollar, drömmar, biskvier,

åh, jag vill inte kliva upp. har drömt så konstigt hela natten så jag är helt slut i hela kroppen.
i delar av drömmen hade jag så ont i höfterna att jag knappt kunde gå och när jag vaknar så
har jag lika ont i höfterna på ritkigt. inte roligt. nu har det dock börjat gå över lite. Jag som hade tänkt åka och träna idag, Bara ajg får i mig frukost och värken släpper så ska jag nog kunna åka iväg en stund iallafall. Det är ju bättre än inget. :) sen måste all ren tvätt sorteras. nej det är inte gjort ännu. jag har itne hunnit göra det  på mornarna innan jobb och inte orkar göra det efter jobb. så idag ska det bli av.

Så det är ju bra att jag har att göra idag, och sen när jag vaknar imorgon så kommer baby anitngen att vara påväg eller vara här. helt underbart!
äntligen känns det som att tiden faktiskt går frammåt och inte har stannat.

Så nu sitter jag i sängen och planerar för vilka kakor jag ska baka till mitt kalas. Har ändå endel som jag vill bjuda över. och jag vill att det ska finnas kakor att välja mellan!
Chokladbollar, kolakakor, drömmar, muffins, dajmkakor, små portionspajer, havrekakor, havreflarn, pepparkakor, biskvier, det finns sååååå mycket att välja mellan så jag vet inte alls. Chokladbollar  och kolakaor ska det bli iaf, förutom tårta och morotskak(orn)a. ojojoj, det kommer finnas så mycket fika. me like it!

Allting måste handlas imorgon så att jag kan baka på söndag för jag jobbar fredag och lördag.

:)

Nu blv det ett inlägg om mest ingenting, igen. Så kan det gå :)

Frukost måste jag ha, min mage börjar skrika det nu ^^,








Seriöst, hur gott verkar det inte?

Jag älskar Fika.!


kramar :)



2010-07-21
 00:16:33

at my birthday

Såhär kommer mitt fikabord se ut på min födelsedag, delvis ;)
lite fler grejer, Men vad mer är inte ritkigt bestämt ännu. :)



På kakfatet ska naturligt vid enportionsmorotskakorna vara och resten av det som jag inte bestämt ännu. :)

2010-07-20
 23:07:11

Filmtips!

KÄRLEK PÅ ITALIENSKA






Denna film går varm på SF just nu, riktigt populär, själv har jag inte sett den
men ska försöka hinna se den i helgen.

Emma (Tilda Swinton) är hustru och mor i en välbärgad italiensk familj, hårt styrd av traditioner och plikter. I samband med en familjemiddag möter hon sin sons bekymmerslöse affärspartner Antonio. Mötet blir början på en passionerad kärlekshistoria som Emma får betala ett mycket högt pris för...
(SF.se)

2010-07-20
 22:57:54

en förtrollad romans

Nu är jag hemma från jobb.
Idag har verkligen varit en sån dag som allt gått dåligt. den börjar med att jag tror att jag börjar 13 men egentligen började 11. Det visste itne jag så jag gick ju so sagt ut och gick, köpte frukost, duschade och ser klockan tolv att jobbet ringt två gånger och skickat sms. Det var ingen fara då det var jättefint väder på dagen så det var inget folk alls typ. Men ändå. Sen har jag tappat saker, gjort fel, och kännt mig allmänt dålig. Så det är nog bra att jag är ledig imorgon. så att jag får sova ordentligt.

Sen ska jag till gymet imorgon. och träna, långsamt men noga. ofta har  jag någon tid att passa när jag ska till gymmet vilket gör att jag ofta stressar igenom alla moment för att jag ska hinna. så imorgon ska jag ta det lugnt. Och sen på torsdag så hinner jag inte mer än vakna typ så är baby här.

SEn så tänkte jag, för jag har ju fått endel nya läsare och det vore, och jag säger det här igen :), roligt att veta vilka ni är, 

*Vad heter du?
*Känner jag dit? om inte, hur gammal är du, vart bor du?
*Vad vill du läsa om här?

Det vore jätteroligt om ni ville svara på de frågorna, tar bara 30 sek ^^, :)


kramar!

2010-07-20
 11:51:48

<3

Jag sitter och gottar mig i H&Ms höstkatalog som damp ner i brevinkastet igår.

och hur kan man inte göra det när det finns sånna godbitar?



Den röda ska jag alldeles bestämt beställa hem, fast, den kommer nog bara åka på vid jul, men ack vad söt den kommer vara då! :) och den rosa hade jag hellre haft i grått, hm. ja det finns mycket jag vill ha :)



2010-07-20
 11:03:59

I told you so

god morgon, god moorgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon i köööör *sjunger*

haha. fast riktigt så pigg är jag inte :P jag ser alltid jättesuddigt på morgonen när jag sitter vid datorn. sådärför ska jag ut och gå..  strax.. jag ska bara.. gå på toa, dricka vatten, hitta  kläder, sätta pengar på kortet,, osv osv osv.
så jag ska snaart ut. men ut ska jag.

Jag har verkligen funderat på att sy en klänning, och ett par höga shorts. och på onsdag är jag ledig.. kanske att kreativiteten sätter in då? mycket möjligt. har ju ett svart tyg som jag måste göra nått av, och har jeanstyg kvar.. dock inte så Mycket jeanstyg.. men jag är ju bra på improvisation så det blir säkert bra ändå. ;)





jag glömde publicera och har nu hinnt gå en powerwalk och handla frukost. var mycket varmare än jag trodde ute så nu måste jag hoppa in i duschen för I scwethes!

huvva.

haha

skriver mer sen :)

kramar


2010-07-20
 00:05:11

bland popcorn och biobiljetter

Hej bloggen :)

Nu är jag hemma igen efter jobbet, Det känns lite jobbigt att mötas av osorterade IKEApåsar med ren tvätt, och att sen gå in i sovrummet och se att sängen är obäddad. Så jag får göra det i nästa reklampaus.

Jag har inte haft en speciellt bra dag idag heller, så det är lite jobbigt.
Men men, det är bara för att dagarna går så långsamt innan baby kommer hit. Han kommer på torsdagmorgon och det känns som att det är en evighet tills dess. Imorgon måste jag hinna upp i tid för att köpa frukost och sen hade jag tänkt hinna åka och träna innan jobbet. men det kanske blir stressigt så jag får nog nöja mig med en powerwalk. också får jag ta gymet på onsdag när jag är ledig och slipper stressa.

Ni kanske vet vad tjuvlyssnat är för hemsida?
idag har jag gjort min egen tjuvlyssning, eller ja,
jag stod i kassan, också kommer det ett par som ska köpa dricka.
Tjej 20 - Vad har ni för smaker på MER?
Jag- Päron, apelsin, äpple och hallon/svartvinbär.
Tjej-Okej, då tar jag en Hallon/bålbär.

Ni kanske inte tycker att det är roligt alls men jag som stått i kassan i några timmar då var
verkligen tvungen att hålla mig för skratt. Det gjorde min dag typ.

Fick en fråga om var jag jobbar någonstans,
jag jobbar på SF Biopalatset i Göteborg :)
Har ni vägarna förbi får ni gärna komma in och säga hej. :D




bjuder på en fin bild från belgrad.


hur har eran dag varit?

kramar




2010-07-19
 09:21:52

god morgon :)

ni vet den här känslan när man har satt ett larm för
att man ska vakna, det ringer, och du tänker..
bara 5 minuter till,
snoozar några gånger, och sen, nästa gång du öppnar ögonen
så är du plötsligt mycket piggare än du var förra gångnen.
Du tittar på klockan och märker att det har gått en timma.
Den känslan fick jag uppleva idag. som tur är så har vi tre
tvättmaskiner i  tvättstugan och den största rymde min överfulla
ikeapåse med mörktvätt, där det, förutom alla kläder,
fanns ett överkast till en dubbelsäng, handdukar och sängkläder. det gillas!



Så nu ska jag sitta här och halvsova lite till fram till klockan tio,
sen ska allt in i torktumlaren och torkrummen,
och sen ska det inte hämtas förens strax innan tolv.


och sen ska jag så snabbt som möjligt ta mig till jobbet.
Men det är bra att jag har något att göra.

Vad händer för er idag?

2010-07-18
 22:54:22

180710

Hej snyggingar! :)

Jag hann inte blogga innan jag åkte imorse, eller, imorse, jag började ju jobba klockan ett, men jag kom mig iväg lite sent. Dagen har iaf varit bra men varm. det var så fint väder idag igen och då är det typ inge folk, så Chriss skickade ut mig och fredrik för att dela ut flyers typ, fatta vi bara ville sjunka genom marken hahhaha, men vi fick iaf alla utdelade och sen skyndade vi oss tillbaka till biopalatset.

Nu sitter jag här hemma och borde egentligen sätta mig i badkaret i fem minuter för mina ben gör så ont men jag orkar inte, DEt kommer ändå ha gått över tills imorgon. Imorgon ska jag btw upp klockan åtta för att Tvätta. huvva. Men det måste ju göras. så det är lika bra att slå på stort när man ändå ska köra. Alla sängkläder, handdukar överkastet, + alla andra kläder. Men det är bra, jag kommerha att göra innan jobbet börjar.

Sen är det bara några dagar kvar tills baby kommer och det ska bli så skönt att ha honom här igen. även om det bara är för några dagar.

Kul att ni gillar skorna btw, så om ni går in och där man röstar på den skon så hittar ni den andra också,  som ni kanske förstår så gillar jag blått och turkost. love!

Vad har ni gjort idag? :)






Här är den andra skon :)


kramar

2010-07-17
 22:22:35

den galne professorn

Nu sitter jag och myser framför tvn med tända ljus.
inte illa :)
Sen eftersom att det är jobb imorgon så blir det inte att vara uppe så sent ikväll.
Hur har eran kväll varit?

Jag ska verkligen försöka hinna ut och gå imorgon.
får ställa klockan så att jag tar mig upp i tid.

Nu är reklamen slut :)


kramar


2010-07-17
 16:40:35

I was made to Love you

nu har jag typ städat klart, sjukt duktig har jag varit!




Jag har bytt plats på sängen som stått i vardagsrummet och på tresitssoffan. Soffan är nämligen trasig och ska kastas så istället för att köpa  en ny soffa så får sängen agera soffa/dagbädd. Detta är bra ifall ni vill komma och sova hos mig nångång, då finns det kvar en extra sängplats ;)




Jag har även diskat upp Kubbspelet eftersom att det, när vi hade grillkväll i typ... Maj? lämtats kvar ute och fåglarna skitit på det. inte trevligt. nu är det rent iaf, tacka vet jag städhandskar och rengöringsmedel!






Jag har även rensat ut alla smycken som legat på hyllorna i mitt ena vitrinskåp, för en gångs skull ska jag gå igenom allt så att bara de som används ligger där.

___________________________________________

Och jag vet att jag sa att jag skulle på bio tidigare. Men jag fick  sånt pysselsug att jag struntar i det.
istället ska jag sitta här och scrappa lite, och sätta in lite bilder i vanliga album. :)







Vad ska ni göra ikväll?

kramar


2010-07-17
 12:41:09

Rösta på mig :D

Snälla gå in och rösta på mig !!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

2010-07-17
 12:31:16

good morning sunshines

God morgon!
Nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan och ska äta frukost.
sen ska jag ta itu med att diska  och städa. och efter det har jag faktiskt tånkt gå på bio, själv.
Vet inte vad det blir än men det blir säkert bra ändå.

Nu ska jag se lite Merlin medans jag äter frukost.

Vad ska ni göra idag? hur är erat väder

kramar!


2010-07-16
 23:19:25

Programmet presenteras av....

Mig!

Nu är jag hemma för kvällen, det var inte så mkt folk ikväll
så vi kunde stänga tidigt. :)

nu sitter jag och ser på Underworld som lämpligt nog går på tv.
sen är det bara skräck hela kvällen. inte okej.

Annars då? Dagen har varit vansinnigt varm. Imorgon blev det ingen bio då
Sabine inte kunde. så jag vet inte riktigt vad som händer.
blir väl att städa och "njuta" av att vara ledig.

Jag saknar Patrik så vansinnigt mycket. Min värld är inte ritkigt rätt när han är borta.
Åh vad jag längtar till den dagen när vi aldrig behöver skiljas åt mer.


Så därför har jag bestämt mig för att åka ner till

Nu ska jag poppa popcorn i nästa reklampaus och njuta lite till av ledigheten.

Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort?


kramar


2010-07-16
 14:26:58

En tanke bara.



All denna reklam som viskar i våra öron;
Gå ner i vikt, du måste träna, se ut som mig, blek tänderna, jag har spray som gör ditt hår tjockare,
har du två finnar? Katastrof! jag har botemedel,  Salva som gör din mage fastare och tar bort apelsinhud
från dina lår, drick det här så vill du inte äta vanlig mat längre +  att du blir smal!, osv osv osv.

Visste ni, att i de länder som har bäst välfärd finns det mest depression, högsta antalen självmord och flest  männiksor som känner självförakt på olika sätt. Det självdestruktiva beteendet är som störst hos oss som kan få allt det vi vill. Vi som lever i länder där levnadsvillkoren borde göra oss överlyckliga.

Men här får vi inte tycka vad vi vill, det är hemskt att tycka om sig själv, och sin egna kropp.
Man ska hela tiden eftersträva nya mål, för inga mål är höga nog.

När ska vi förstå att vi är vackra som vi är?


Jag har själv varit deprimerad, haft problem med ätstörningar, skadat mig själv på olika sätt. Jag vet att det inte är lätt. Och när man matas med reklam både på tv, internet och i tidningar hela tiden där det står att jag inte duger som jag är, då är det så lätt att falla tillbaka in i gamla tankesätt och gamla vanor.

Men vägra!
Du har rätt att må bra.
Du har rätt att tycka om dig själv.
Du har Rätt att älska livet.


Du är fin precis som du är. Du behöver inte ändra något alls!




2010-07-16
 13:24:32

zoom into me

Dagarna blir inte alls som jag vill när jag är själv, jag har alltid massa planer
för vad jag kan göra och vill, men jag kommer mig aldrig för att göra något av
det. Men idag Ska jag gå ut och gå, och sen åka in till stan tidigare för att kolla
på lite grejer. Men först ska jag duscha och göra mig klar.

Imorgon ska jag fråga Sabine om hon vill följa på bio. Det blir nog trevligt.

Annars räknar jag mest ner dagarna tills baby kommer.


Det är lite tråkigt att ni inte ger så mycket respons, även om jag kanske inte alltid
skriver så mycket som är roligt att komentera.

ni kan ju skriva vilka ni är  iaf  så jag vet vilka det är som läser, :)







2010-07-15
 22:50:02

nu är det dags för er att tycka till.

När jag jobbade idag så hittade jag ett litet häfte som jag tyckte var.. lättförståerligt?

bra iaf,

Jag vet att många av er inte är troende, och jag vill gärna försöka få er att förstå hur jag ser på det och varför jag tror, Det här är en början för mig att förklara,



Jag tror helt fullt att Alla är skapade med en mening, att göra gott.
Men vi väljer själva vilken väg vi vill ta och det är ofta som det kan bli väldigt fel.
Det betyder inte att människan som gjort fel är värdelös eller dålig,
det betyder att gärningarna är dåliga. Och kan vi inte separera
människa från gärningar så dömmer vi automatiskt ut oss själva också.

Var ska man dra gränsen? Det är inte okej för en annan människa att ljuga, själa,
slå någon, mobbas osv,

Men att dra en vit lögn för en bekant, för att man inte orkar träffas är helt okej,
och mamma märker inte om jag tar en 50lapp ur hennes plånbok.
Och den här killen slog min lillebror så det är helt lugnt för mig att slå honom.

eller?


Vad tycker du?
Vad tror du på?
Tror du att ditt liv har en mening?

Det tror jag.

 



2010-07-15
 19:39:12

Vad vill ni?

Nu kom vi just hem till mamma och pappa, de mötte upp mig i stan när
jag slutade också åt vi lite glass och nu är vi här och ska äta middag,

omvänd ordning på maträtterna, det gillas ;D

Imorgon ska det vara fint väder och då jag inte ska vara i smyrna förens
klockan 18 så hade jag tänkt ta på mig bikinin och hitta gångvägen till Bergsjön,
alltså, sjön bergsjön ;)

så kanske man kan få några soltimmar iallafall. :)

Nu ska jag sitta och drömma mig iväg på IKEAS hemsida en liten stund.
Och Lagerhaus hemsida, åh vad jag älskar dessa hemsidor,

jag kan sitta i timmar och bara fantisera och fundera på vad jag vill ha.
det är så mycket jag vill ha. Och det är så mycket som jag vill.
har funderat på att skriva en lista nån dag med ALLA saker som jag vill just då,
hade kunnat bli intressant. :)

Vad vill ni? vad är era drömmar och era mål?
Vad längtar ni efter?

*

skriver sen igen när jag kommer hem.

Ha det bra.

kramar


2010-07-15
 13:12:14

He can move the moutain!

Nu är det strax tid att gå hemifrån,

läste så fint på Filippas blogg om Gud och bön.

Jag har själv funderat på att börja ha lite "bibelstudier" typ, här i bloggen, dels för att jag vill dela med mig av det underbara året jag haft, och sen för att det är ett perfekt tillfälle för mig att få repetera det jag lärt mig.

Vi får se, jag ska fundera lite till på hur jag ska lägga upp det ifall det blir av :)

Här regnar det idag, det är tråkigt att vädret inte alls kan bestämma sig  för hur det vill vara, igår var det vansinnigt varmt, idag regn, imorgon ska det vara varmt igen.


Här får ni en mysig lovesong att njuta av
The Veronica - Speechless
2010-07-15
 12:05:12

Gårdagen äventyr

Igår var jag ju då hos mamma och pappa eftersom att jag fock sluta tidigt från jobbet.
Det var  så fint väder och då har vi inte så mycket folk så då passade jag på att ta ledigt.

Väl där fick jag Tacos och fruktsallad, vi satt och pratade i flera timmar, Olov och Angelica och Anna och Pär var också och hälsade på och det var jättekul att träffa dem.

Sen vid klockan tio bestämmer sig alla för att, vi ska åka och bada(när ni läser vi, läs dem)
men tro det eller ej, jag tror att jag har hittat en sjö som jag skulle klara av att bada i.

Det var jättevarmt i vattnet eftersom att solen legat på hela dagen,
det var fin sandbotten, inget sjögräs och inga fiskar. Me like!

Så dit ska jag ta baby någon gång när vi har bil =) tråkigt att man
måste ha bil för att ta sig dit dock.

Det var en mycket trevlig kväll och jag lovade Olov och Angelica att jag
skulle bli bättre på att bjuda in migsjälv!


Förhoppningsvis kommer lite bilder som Anna tog upp snart, så att jag kan visa :)


2010-07-15
 11:58:26

150710

God morgon!

Nu har jag sovit ut och ska strax kliva upp och äta frukost.
SEn blir det att ta på sig kläderna, göra sig klar och åka till smyrna,
ska ju hjälpa till i Cafet idag mellan 14 och 18. :) Hoppas jag ska
stå med felicia, hon är så gullig! ska även stå där imorgonkväll.

Det är ju ungdomsmöte då och det är faktiskt det första ungdomsmötet i
smyrna som jag går på, fast jag har gått deras bibelskola ett helt år,
och då jag ska ha praktiken med deras ungdomspastor endel så kan
det ju va bra att ha kollat in stället så jag vet vad jag kommer utsättas för ;)

Ses i i smyrna idag? :)



Bild från smyrna.se


På tal om något helt annat, sommaren går så vansinnigt fort,
inte för att jag klagar, när familjen inte är här så är det bara
skönt att tiden går fort för det händer inte så mycket förutom jobbet.
Men nu har ju olov och Angelica kommit tillbaka från Piteå,
och Jag träffar ju Sabine och Andreas när hon är ledig och
det passar, men det är ändå många dagar  som det blir sånhär "dötid".

Men i slutet av sommaren har jag iaf lite datum att se fram emot!

kring den 24 Juli kommer baby, och det är bara 9 dagar,
Pappa kommer kring den 26, och även om han måste jobba
hela tiden kanske han hinner in på tårta någon dag?
Den 26 juli fyller jag f.ö. år, så då blir det att bjuda 
hit  lite folk på fika och tårta.
Den 10 augusti kommer Frida hit, min älskade Frida, hon stannar
i 7 hela dagar så det ska bli underbart!
Sen efter att hon åkt den 17e, så kommer baby upp för att stanna,
och sen sista helgen i augusti så kommer Nathalie, och flyttar in :)

Där emellan hade jag velat hinna måla i sovrummet och vardagsrummet så att det blir klart,

men det behöver jag hjälp till så vi får se hur det går.


Min snygga vän Frida förra sommaren.





Sen har även min vän Teresia berättat idag att hon ska till Gbg i Augusti,
Ska bli underbart roligt att träffa henne igen, var säkert två år sedan sist.

Nu är det dags att kliva upp och äta frukost!





2010-07-15
 01:42:04

sov gott :)

Efter en lång men bra dag är det dags att sova, jag skriver
mer om vad jag gjort imorgon för nu är jag helt slut :)

sov gott!

Kramar

2010-07-14
 19:11:10

jag LOVAR att det är 30 grader varmt ute f...

dsc00398 (MMS)

jag LOVAR att det är 30 grader varmt ute fast klockan är sju. Jag har iaf gått tidigare från jobbet det var så lugnt så då tänkte jag att jag ska passa på att umgås med familjen istället. Så nu sitter jag och väntar på spårvagnen och smälter bort.

2010-07-14
 10:46:19

min dator är knäpp så det gick inte att...

min dator är knäpp så det gick inte att uppdatera i morse. Mamma var inte så kry idag så jag åker till henne istället för att hon ska behöva åka in till stan. :) sen så har pappa ett viktigt möte med jobbet kl 13. Ni som kan får gärna be för att det ska gå så bra som möjligt. Hoppas ni får en fin dag. :) kramar

2010-07-14
 00:28:11

:)

När jag gjorde chokladkolan så passade jag på att inviga mitt
nya förkläde som jag fått av mormor när familjen firade mig.



Och här är den, den smaskiga chokladen. mumma :)




2010-07-13
 22:54:42

innan jobb kommer stadsbesök

nu är jag hemkommen från jobb och dylikt.

Väl här hemma sitter ajg so vanligt och myser framför tvn med popcorn och chokladkola. mums<3

Jag vet att jag håller på att sluta äta onyttigt, men vissa kvällar är det lite för svårt.

Tur att det är okej ändå =)

hur har eran dag varit? Min har ändå varit helt okej, har lite ont
i benen men är ändå väldigt nöjd över min insatts på jobbet idag så jag  är glad.

Imorgon är det jobb igen men innan det ska jag möta upp
mamma på stan och gå på lite museums och gå på stan och äta glass.

mycket trevligt!

Annars då?

Grattis till Nina som fyller 21 idag, det gör man bara en gång, hoppas du haft en bra dag!

Nu ska jag fortsätta se tv men det kommer dyka upp lite fler inlägg här ikväll så stay tuned!

KRamar


2010-07-13
 13:10:49

still waiting

mamma och bröder har fortfarande inte dykt upp och jag ska åka till
jobbet på mindre än två timmar. men varjde minut är ju dyrbar så man
får vara glad meddet man får. Vädret här suger dock så det lär vara
endel att göra på jobbet idag. rätt skönt att man kan veta innan hur
dagen kommer bli bara av att se på vädret.

Aja, skriver mer sen :)

kramar

2010-07-13
 10:56:36

God morgon :)

Somnade inte förens tre igår, då baby ville prata lite när han kom
hem och det var inte förens två. Så även om jag sovit som en stock så
känner jag att kroppen fortfarande är seg. Men det kommer nog gå bra ändå,
bara man tar det lugnt fram tills jobb. :)

Mamma skulle ringa mig klockan tio, men hon sover  nog fortfarande för hon
har inte ringt än. :P det var många år sen mamma sov längre än mig. :P

Nej nu ska jag kliva upp och äta lite frukost. har ju  min underbara nya micro så
det blir varm cholkad med grädde på morgon <3 och annat med förståss. =)


Hsr ni sovit gott? Vad ska ni ha för er idag? :)

2010-07-12
 23:25:31

Hemma för kvällen

Nu är denna dagen snart slut.

Det var så trevligt att ha mamma och Angelica här i några timmar innan
jag var tvungen att åka till jobbet. jobbet gick också bra. Så det var skönt.

Imorgon kommer mamma och bröderna hit igen i några timmar innan
det är dags för ännu ett jobbpass. Mysigt!

Dock har det varit så vansinnigt varmt idag att jag inte fattar hur man orkat vara ute. Det var tills åskovädret kom, som jag faktiskt tror fortfarande är igång. dock inte här. ritkigt. :P

jag saknar baby jättemycket.
det är helt tomt när han inte är här,



Nu sitter jag här hemma framför tvn och myser lite innan det är dags att sova.

Hoppas ni haft en rba dag idag!


2010-07-12
 10:16:40

im lost without you

Mamma är rolig hon, här vaknar jag av ett sms av Angelica där hon säger att
mamma bjudit hit henneoch oliv idag, till mig. Men det är ju bara trevligt så
jag klagar inte alls. Så vid tolv kommer alla hit, sen börjar jag jobba vid halv fyra,
det blir nog bra.

Igår åkte vi, trots regn ut till hinsholmen och åt matsäck och gick promenader.
Sen åkte vi in till stan och satte oss på ett fik tills det var dags för baby att åka.
fatta tomt det är här nu. Och sen följde jag familjen hem, och var där till strax
innan tolv då pappa tyckte att det var dags att skjutsa hem mig :P

Mamma gjorde världens godaste scones. Med fullkornsdinkelmjöl, fullkornshavregryn,
linfrö, hackade torkade aprikoser och gräddfil och smör, salt och bakpulver.

Sååå goda! måste göra det själv någon gång.

Nu måste jag kliva upp och äta frukost och duscha innan främmadet kommer hit. :)

Ska försöka hinna skriva innan jag åker iväg på jobb.

Ha en bra dag! :)

2010-07-11
 11:35:40

regn :(

idag var tanken att vi skulle åka ut med familjen till Saltholmen,
men det spöregnar ute. sjukt tråkigt. så nu vet vi inte vad som händer,
familjen är på gudstjänst så vi får ringa dem när det  är klart  och
höra vad  vi ska göra då. vi hade ju matsäck och allt :(

Nu sitter vi iaf och äter frukost.

Hör av mig  sen när jag vet vad som händer. :)

kramar

2010-07-10
 21:30:42

då börjar kvällen lida mot sitt slut

Nu har familjen gått hem, disken är diskad,
och datorerna är framtagna. så nu sitter vi här, som det kärlekspar vi är,
vid varsin dator och tv:n på.

Det är verkligen så, att antigen har vi typ ingen mental kontakt alls med varandra, eller så kan vi inte slita oss från varandra. Men det är en rätt skön balans ändå. Jag är ju, tokkär, i Patrik. =)

Dagen idag har varit helt underbar, jag fick en Micro, en ordentlig gryta och en ordentlig stekpanna och en bricka, en stavmixer och ett förklä som matchar grytlapparna och kökshanddukarna som jag har.

Sen av Pär<3 så fick jag sånna små runda magneter som man kan leka med huuur länge som helst typ, och av Carl<3 fick jag Tokio hotel Schrei - live Dvd.

Av Patrik får jag inget förens det är min riktiga födelsedag :)

nu ska jag läsa igenom all info om micron så att jag vt hur man ska använda den sen ;)

hade bra så länge så hörs vi sen!!


kramar
2010-07-10
 19:26:26

promenix

nu blir det promenad med mami! <3

2010-07-10
 14:33:32

:D

Det har varit fullt upp här hemma fram tills nu. nu ringde mamma prc och sa att de är påväg och vi har hunnit städa, äta frukost, göra tårta, göra oss själva klara, duka, osv.

Så nu  är det kalas som gäller.

Mat?

Förätt körsbärstomater, mozarellaost, olivolja och färsk basilika,
Varmrätt Pasta carbonara,
Efterrätt, tårta såklart :)







Jag är färdig för främmande!

KRamar

2010-07-10
 01:00:04

då var det helt plötsligt natt

nej det blev ingen mobilblogg idag, tyvärr.

det har varit en rätt stressig dag idag med mycket som skulle fixas och hinnas med.
Och sen avslutades den ju på Bio där vi såg Shrek 4. Såå rolig film den får lätt


4,5 E:n
Nu är vi påväg isäng då det är en lång dag som väntar imorgon också. lovely day!

jag är så glad att Baby är här, han hälsar btw att han är bäst;)

Nu är familjen nere i Gbg oockså, de har kört ner idag och vi ska vara
med dem nästan hela dagen imorgon, underbara helg!

Imorgon kommer jag dock vara hemma hela dagen så jag kommer kunna
uppdatera lite mer då :) Hoppas ni sover gott inatt!

Kramar

2010-07-09
 12:18:42

hejhejehejehj

Hej, nu är vi i full gång med att städa lägenheten och alledels
strax måste vi åka om våran tidsplan ska hålla för dagen men
jag mobilbloggar senare så att ni också får vara  med :)


2010-07-08
 11:33:52

8e juli 2010

Idag låg jag i sängen alldeles för länge.
Nu harjag hoppat i kläderna och ska bara göra lite snabb frukost
innan jag beger mig till stan och jobb.


sen ikväll, kommer Baby!!! han kommer typ samtidigt som jag
slutar = superbra  timing, så vi ska äta på max innan vi åker hem.

vi hörs sen!

ha en bra dag idag oavsett  om ni jobbar eller är lediga :)

2010-07-08
 11:33:45

8e juli 2010

Idag låg jag i sängen alldeles för länge.
Nu harjag hoppat i kläderna och ska bara göra lite snabb frukost
innan jag beger mig till stan och jobb.


sen ikväll, kommer Baby!!! han kommer typ samtidigt som jag
slutar = superbra  timing, så vi ska äta på max innan vi åker hem.

vi hörs sen!

ha en bra dag idag oavsett  om ni jobbar eller är lediga :)

2010-07-07
 19:35:32

sneakpeak

efter lite pysslande och filmtittande så kommer lite bilder :)

Här är en liten sneakpeak på det jag gjort idag;








Servetterna jag använde igår såg ut såhär;







Och resultatet blev såhär;








min kamera är dock inte alls den bästa men det är det bästa
resultaten jag kan få i bildväg atm.


nu, ska jag kolla lite recept och mysa framför tvn litr till :)


2010-07-07
 13:22:56

hemma igen:P

ni tror inte att jag ångrade mig halvvägs ner för backen till spårvagnen, och vände och gick hem igen.

hade lite feber imorse igen och då det händer mycket de kommande dagarna så jag bestämde mig för att vara hemma och vila. så nu är jag hemma och vilar upp mig!

har köpt hem godis och cola, (jagär ju"sjuk") så detär okej idag.
sen ska jag pyssla vidare lite också, men först, en film!



hur underbar är den inte?


2010-07-07
 12:19:18

byyebyee

nu beger jag mig mot bäckebol :)

skriver sen i eftermiddag när jag kommer hem :)

Ha en underbar dag alla!

2010-07-07
 10:03:23

7 juli =)

God morgon :)
somnade inte förns vid tre igår och ändå vaknade jag av mig själv nu. hm.
men jag är pigg, hyffsat iaf. nu ska jag se ett avsnitt av true blood och sen ska
jag äta frukost och bege mig ut till bäckebol =)

hoppas ni har en bra dag!

kramar
2010-07-07
 01:17:54

pysslet klart!

erkänn att ni längtat ihjäl er för att se vad mitt pyssel skulle bli?

Well here it is!

Dock är bilderna itne så bra då min kamera bestämde sig för att ladda ur alla batterier
precis när jag skulle fota det. Så det kommmer finare bilder imorgon ;)


Halsband är vad det blev!
Decoupage kallas det, när man lackar fast olika typer av papper, tidningspapper, serietidningspapper eller i mitt fall servetter på olika typer av träslag. i mitt fall träkulor som jag sedan trätt upp på en tråd med en knut mellan varje kula. det finns även ett armband och jag ska göra ett till halsband i blått. :)






Det är stort, och piffar lätt upp en annars kanske lite tråkig outfit. :)

2010-07-06
 20:35:42

hemma igen

Då kombinationen av dålig sömn och dåligt kostintag resulterade i
illamående påjobbet så åkte jaghem.

Så nu sitter jag här, och trycker  i mig protein och hoppas på att må bättre imorgon
och torsdag och fredag och lördag och söndag osv osv.




Sen, när maten är uppäten(som består av ägg och bacon) så blir det pyssel!
VAd ska det bli?
det får ni se sen :D





2010-07-06
 10:30:27

FilmTips nr 2 !

Ni glömer väl inte att kolla in sista Shrekfilmen som har Premiär i morgon?

den kommer både i 3D och som vanligt och både på svenskt och engelskt tal.


(vet att det står Maj på bilden men den svenska premiären är imorgon)

Efter att ha utmanat en elak drake, befriat en vacker prinsessa och räddat sina svärföräldrars kungarike – vad ska ett träsktroll göra då? Tja, heter han Shrek så har han plötsligt blivit en respektabel familjefar. Istället för att skrämma bort bybor, som förr i tiden, skriver han numera motvilligt sin autograf på högafflar. Har träsktrollets hemska rytande kvävts? Shrek saknar tiden som"riktigt"träsktroll så mycket att han luras att ingå ett avtal med en skojare med välsmort munläder – Bullerskaft. Plötsligt befinner sig Shrek i en skruvad alternativvärld, ett Långt långt borta där träsktroll är lovligt byte, där Bullerskaft är kung och där Shrek och Fiona aldrig ens träffats. Nu måste Shrek göra allt han gjort ogjort för att rädda sina vänner, återställa den vanliga världen och återfå sin enda sanna kärlek.  (SF)

 

Ses vi på bion?

 

2010-07-06
 10:23:03

hello sunshine!

God morgon :)

Ska snart upp till Sabine och agera barnvakt då hon ska tvätta idag
och det är lite svårt att göra det själv med en ettåring(tänk att han är
ett redan!!) som inte gillar att sitta och titta på. :)

Jag ska också förbi Lidl och köpa ägg och bacon för hela slanten. gott!

och shopping och jobb såklart

men första steget är att ta sig upp, äta frukost och få på mig kläder. :)

ska även försöka hinna få upp bilderna  från helgen :)


ingen bild nu, men en låt!



lyssna och njut av låten och av dagen!

2010-07-06
 00:38:46

sleep tight :)

Det är sent, och jag borde sova. och jag ska sova, strax:)

Från det att jag kom hem halv 11 har jag pratat med baby i telefon. jag saknar honom..
Men jagkommer iaf ha rätt fullt upp innan han kommer på torsdagkväll :)

Imorgon måste jag till Lidl och handla, sen om allt går som det ska, kanske
jag ska träffa sabine igen :) och SEN har de REEA på Change! 3 för 1, 6 för 2
osv osv, me like! det är ju itne så lätt att få tag på bra underkläder och deras
är rätt dyra men imorn kanske man kan fynda lite ^^,

sen kl 17 är det jobb och på onsdag ska jag till Bäckebol och kolla lite på
önskegrejer till mitt firande så att mamma och pappa vet vad jag vill ha:D

nu är det dags för att sova lite. hoppas ni redan sover gott!


2010-07-05
 16:04:21

Worktime!

Nu är det dags för jobb!

Det var jättemysigt att träffa Sabine och Henrik, fick
tårta och pratade och gosade med Henrik.

Nu ska jag strax gå till spårvagnen. Hoppas ni får en fin kväll!



2010-07-05
 12:27:20

5 juli 2010 :)

 




Hoppas ni får en bra dag idag! här är det mulet men varmt.
vad ska ni göra idag? :)


2010-07-05
 11:00:09

God morgon :)

åh, jag vaknade till och med innan jag ställt alarm. idag ska jag förbi
Sabine och Andreas och Henrik som fyller ett år idag =)

Sen är det jobb som gäller, hur ser eran dag ut idag?
Har ni fint väder?


2010-07-04
 21:24:23

hejdå malmö, Hej Göteborg!

Nu sitter jag på bussen hem till göteborg. det känns ändå helt okej med tanke
på att baby kommer på Torsdag och resten av min familj på Fredagkväll!!!
De har äntligen bestämt att det är då de kommer, och jag tycker det är helt
underbart att få träffa dem lite mer i sommar!

Så nästa helg ska vi vara i Göteborg och fira min födelsedag och åka på utflykter
om vädret tillåter. jag är ju ledig hela helgen så det passar perfekt*!

Imorgon ska jaag sova ordentligt, sedan gå och handla frukost
och sen ska jag till grannarna för deras son fyller ett :)

och sen klockan fem ska jag fara och jobba =)

Den här sommaren kommer gå mycket fortare än jag trodde. Men det gillas.
hoppas bara att nästa sommar blir liite annorlunda, men med en greklandsresa
så blir den nog det i vilket fall! ;)



going by bus! ;)


2010-07-04
 17:47:46

SMS-inlägg

dsc00394 (MMS)

2010-07-04
 17:47:30

vi är påväg tillbaka till malmö nu eft...

vi är påväg tillbaka till malmö nu efter att ha kört flyttlass, ätit pizza, lämnat bilar, ätit jordgubbar osv osv. Nu ska vi äta igen när vi kommer fram och sen vid 21 går bussen till gbg. Då kommer jag kunna skriva ett lite längre inlägg. :) hoppas ni har haft en bra dag so far. Ni får gärna skriva och berätta vad ni gjort:) kram så länge

2010-07-04
 10:47:00

4 juli 2010

God morgon.
jag är helt död. så sjuuukt trött. vi ska egentligen åka om 20 min.
men jag vet inte om detär möjligt. men men. allt går om man vill!

vi hade en jättebra dag igår och jag känner inte alls för att åka hem ikväll,
men jag jobbar ju imorgon så jag  måste. jag blir så väl mottagen av patriks
kompisar och får verkligen känna att jag också är 'en i gänget'. det gillas starkt!

nej. nu måste jag klä påmigoch äta frukost.


ha det bra så länge. jag mobilbloggar under dagen så kika in lite senare!


2010-07-04
 02:46:23

sov gott! :)

vi är hemma för kvällen, och nu är det CSI som gäller innan det är dags att sova,
det är en fullspäckad dag imorgon med men jag sak mobilblogga  under dagen
såatt ni har något att läsa iaf :)

sov gott! :)

kramar

2010-07-03
 16:36:46

nu har vi cyklat in till stan, och baby sk...

nu har vi cyklat in till stan, och baby ska äta på en thairestaurang men jag åt i en grill på stranden så jag är mätt och belåten. :) efter vi har ätit ska vi cykla till bion och se eclipse och sen ska vi åka med våra goa vänner till lund och våldgästa hos en annan go vän.:) det är ca 30 grader i solen och vinden fläktar skönt. Underbar dag. :)

2010-07-03
 13:52:52

nu är de andra och badar och jag ligger oc...

dsc00392 (MMS)

nu är de andra och badar och jag ligger och sökas och vaktar sakerna. Har dock doppat mig idag. :) sjukt varmt är det i luften iaf. Hoppas eran dag är bra!

2010-07-03
 13:51:53

nu är de andra och badar och jag ligger o...

nu är de andra och badar och jag ligger och sökas och vaktar sakerna. Har dock doppat mig idag. :) sjukt varmt är det i luften iaf. Hoppas eran dag är bra!

2010-07-03
 10:31:42

3 juli 2010. Ah, sommar!

God morgon :)

vi tog oss faktiskt upp nu på morgonen och ska bara äta frukost innan
vi beger oss mot hav och strand :)
Kommer inte vara hemma när något under dagen men ska försöka komma
ihåg att mobilblogga , så håll ögonen öppna :)

Dgens outfit består av det marinblå nya linnet från Rut m.fl. Och jeansshorts
från förra sommaren, kommer tyvärr itne ihåg vart jg köpt dem,
och självklart, en blå bikini ;)




Hoppas ni får en stårlande dag! här ska det bli 28 grader ;)

kram på er!



Bjuder på förra sommarens partylåt. då det inte har
kommit någon ny för sommaren ännu ;)

 

 

2010-07-03
 01:10:19

bland engångsgrillar, bryggor, och härliga människor

Nej nu blev ni helt plötsligt dåliga på att kommentera igen., ojoj ;)

Nu är vi iaf hemma för kvällen, har haft en sjukt mysig dag idag.
Först kom Baby och hämtade mig från bussen också åkte vi hem
till honom och åt lasagne som var supergod som hans mamma
snällt hade gjort. Sen åkte vi in till Mobilia(köpcenter) och kollade lite,
hämtade Andy och åkte tillbaka hem. Åt jordgubbar och glass(lätt
godaste jordgubbarna i år) och sen åkte vi och handlade lite gott också
åkte vi tillsammans med lite andra vänner ut till Västra hamnen och
grillade och chillade. sjuuuukt nice.

Och imorn ska det vara kanonväder
så då ska vi till stranden med samma goa vänner och bara sola och ta
det lugnt och sen ska jag och baby på bio och se Eclipse.
Han har fått för sig att han vill se den och jag diggar den ju såklart så
jag ser den utan problem en gång till :)

Bilder från helgen kommer på måndag, tidigast, men ska försöka få upp dem då. :)

nu ska jag mysa lite med baby och se criminal minds innan det är dags att sova.

Vi ska vara på stranden kl 11 imorgon, vi får se hur bra det går... hahah

Just det, glöm inte att följa mig bloglovin, då ser ni så fort jag uppdaterat bloggen :)

klicka bara på ikonen uppe till höger :)



ewa och patrik säger godnatt!

2010-07-02
 12:02:26

go by bus

Nu, sitter jg på bussen på väg till malmö. trevligt!

när jag kommer fram ska vi hem coh lämna grejerna och äta lasagne(!!)
och sen ska vi gå på stan en sväng innan vi ska möt upp grabbarna och
Emma för lite grillning och chill.

har med mig kameran också så jag ska verkligen försöka motivera mig själv till att fota i helgen fsat kameran är sämst. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är där men bilderna kommer inte förns tidigast måndag för jag har itne överförningssladden med mig.

Hoppas ni kommer in och läsen ändå ;)



2010-07-02
 00:59:13

begravning i racerbil

tror ni att jag har packat klart? ikket, jg gick in på tv.nu och såg att ååh det
är CSI NY och Criminal minds nu. så framför tvn har jag suttit. :P

Men jag får kliv upp tidigt imorgon, typ nio, och fixa så
att jag inte behöver stressa iväg sen.

inte spec pepp på buss i 3  timmar men vad gör man inte för
att få vara hos älskling i några dagar?

Dock tror jag det  är dags att sova nu, huvudet spränger. bara för
att jag är glömskast i  världen när det gäller glasögonen. dåligt.


Hoppas ni får sova gott  inatt! :)

2010-07-01
 22:49:02

they're telling me its beautiful

Sorry för dålig uppdatering idag men tyvärr blir det så när jag jobbar.
Nu har ajg iaf precis kommit hem och jag har gaalet ont i benen, jag
måste verkligen skaffa nya bra skor så fort som möjligt. Imorgon ska
jag ju till Malmö och då har baaby lovat att vi ska gå en sväng på stan.
så kanske att det blir då.

Nu ska jag packa klart för imorgon, men skriver sen innan jag lägger mig igen :)




och ja, en sak ajg VERKLIGEN ska önska mig i födelsedagspresent
är en ny kamera så att jag kan känna att det är rooligt att ta kort igen!

2010-07-01
 10:31:51

jag håller hårt och kryper tätt intill dig.

God morgon :)

jg hade gärna sovit 100 timmar till, men då det är jobb som gäller idag 
så är det bara att kliva upp, nu ska jag hoppa i duschen, och sen äta frukost :)

hoppas ni har sovit gott!



2010-07-01
 00:45:10

då var det kvällen :)

Hm, jag är ändå uppe i ca 50 unika besökare nu, och även om ni har kommit
igång och börjat kommentera lite nu så får det ju gärna bli mer :D hade varit kul att ha
en frågestund eller ngt nångång, men då krävs det ju att några frågar något iofs, ni kanske
inte är så intresserade? ;)

nåja, vi kommer nog dit någon dag =)

Nu sitter jag och pratar med baby, längtar så tills på fredag när ajg får åka ner och
vara med honom ett tag iaf. <3

har även tänkt börja skriva lite om relationer osv, som jag har funderat över =) ni kommer
förstå mer sen när jag börjat :)

nu ska jag prata klart, och sen ska jag sova så vi hörs imorgon :)