2010-12-08
14:17:41
14:17:41
MatTips!
Snabb Italiensk Pastagratäng med kassler
Jag var skeptisk innan, jag äter aldrig soltorkade tomater och marinerade vitlöksklyftor och kronärtsckockshjärtan lät bara läskigt,
Men Oooh Myy,, vad gott.
Och den går så sjukt snabbt att göra. typ 20 min.

2. Skär kronärtskockor, vitlök och soltorkade tomater i bitar/kvartar. Skär kasslern i lillfingerstora strimlor. Blanda detta med pastan.
3. Rör ihop äggen med ostsåsen och tomatsåsen. Blanda såsen med pastan. Lägg detta i en smord ugnssäker form. Strö över osten.
4. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. Servera gärna med rucolasallad.
Den här maträtten får av mig

<3<3
Jag var skeptisk innan, jag äter aldrig soltorkade tomater och marinerade vitlöksklyftor och kronärtsckockshjärtan lät bara läskigt,
Men Oooh Myy,, vad gott.
Och den går så sjukt snabbt att göra. typ 20 min.
- 400 g kassler
- 300 g pasta (t ex penne)
- 1 burk kronärtskockshjärtan (400 g)
- 6 marinerade vitlöksklyftor
- 6 inlagda soltorkade tomater
- 2 ägg
- 1 förpackning färdig ostsås (400 ml)
- 1 burk färdig tomatsås (av pastasåstyp. 420 g)
- 1 dl riven ost
- smör till formen
2. Skär kronärtskockor, vitlök och soltorkade tomater i bitar/kvartar. Skär kasslern i lillfingerstora strimlor. Blanda detta med pastan.
3. Rör ihop äggen med ostsåsen och tomatsåsen. Blanda såsen med pastan. Lägg detta i en smord ugnssäker form. Strö över osten.
4. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. Servera gärna med rucolasallad.
Den här maträtten får av mig

<3<3

